Gezond en gelukkig in Albrandswaard

In Albrandswaard staat welzijn en welbevinden van onze inwoners centraal. We zorgen ervoor dat inwoners hun weg weten te vinden naar (welzijns)activiteiten, verenigingen en noodzakelijke zorg.

Iedereen telt mee

Sommige inwoners hebben een steuntje in hun rug nodig. En dat steuntje is er. Iedereen kan meedoen binnen zijn of haar eigen mogelijkheden. We moedigen inwoners aan om bij elkaar betrokken te zijn, elkaar te respecteren en elkaar te helpen.

Actief en Gezond

Sporten en bewegen is belangrijk voor een gezond gewicht en een gezonde leefstijl. Iedereen kan daarin meedoen. Daar zorgen we onder andere voor met de regeling ‘Meedoen’.

In Albrandswaard vindt u veel actieve verenigingen. Iedereen kan een sport of andere activiteit vinden die bij hem of haar past.

Kunst en cultuur

Kunst en cultuur zorgen voor verbinding, verdieping en dragen bij aan een vitale samenleving. Cultuur verrijkt, verbindt en versterkt. Dat is waar wij in geloven.

Fit in Albrandswaard

Een gezond gewicht, een gezonde eetstijl, goed eten en lekker bewegen. We willen graag dat iedereen zich fit voelt in Albrandswaard.