De gemeente Albrandswaard biedt u meerdere trouwambtenaren aan, zodat u uw huwelijk een extra persoonlijk tintje kan geven.

Als u in de gemeente Albrandswaard gaat trouwen of een geregistreerd partnerschap wilt aangaan kunt u uw voorkeur uitspreken voor een trouwambtenaar. In overleg met de ambtenaar bepaalt u hoe de ceremonie er ongeveer uit komt te zien. Het kan voorkomen dat de trouwambtenaar van uw keuze niet beschikbaar is, een andere trouwambtenaar zal dan uw ceremonie verzorgen. Hieronder treft u een overzicht aan met de trouwambtenaren.

Portretfoto Han van Toornburg

Han van Toornburg

In ons kennismakingsgesprek - als opmaat naar uw huwelijksvoltrekking - zult u mij uitgebreid leren kennen en tevens ontdekken dat ik een mens van verhalen ben.

Elk persoon heeft een eigen verhaal. Een levensverhaal. Het is zo persoonlijk en zo uniek waardoor bijzondere ervaringen specifieke details worden die het vertellen de moeite waard zijn. Een persoonlijk levensverhaal wil weleens dat van een ander kruisen. Sterker nog; twee verhalen willen weleens samen optrekken om daarna één verhaal te worden. Het verhaal van twee mensen die als een twee-eenheid verder door het leven gaan.

Die details wil ik graag namens u aan uw gasten vertellen tijdens uw huwelijksvoltrekking. Details wil ik dan benoemen die anderen nog niet eerder van u beiden weten. Want al snel blijkt dat onderdelen uit uw eigen verhaal dezelfde zijn als uit het verhaal van uw partner. Er is sprake van een ‘soulmate’.

Winni de Bruin

Ik heb al heel wat huwelijken in Albrandswaard en andere gemeenten mogen voltrekken.

De reden dat ik trouwambtenaar ben, heeft alles te maken met mijn instelling. Ik zie en beleef het leven positief en ben nieuwsgierig en romantisch van aard.

Elk huwelijk dat ik mag voltrekken is voor mij een nieuw avontuur, waarbij het mijn doel is een moment te creëren dat volkomen bij het bruidspaar en hun idee van een huwelijksvoltrekking past. In een voorgesprek leren wij elkaar kennen en bepaalt het bruidspaar wat er gezegd wordt. Mijn dichterlijke vrijheid zorgt ervoor dat het jullie verhaal wordt, maar op mijn manier vertolkt.

Omdat geen mens of relatie hetzelfde is, is elke huwelijksvoltrekking dan ook anders. Graag tot ziens!

Portretfoto Agnes Pol

Agnes Pol - Van der Horst

Ja, ik wil! Dit zijn de woorden die jullie op de belangrijkste dag van jullie leven tegen elkaar zullen gaan zeggen. Een dag die niet alleen de belangrijkste, maar ook één van de mooiste van jullie leven moet worden. Reden genoeg op zoek te gaan naar alle ingrediënten die daarvoor nodig zijn. Welke locatie? Wat trek ik aan? Nemen we een fotograaf? Maar vooral ook: wie willen we als trouwambtenaar.

Als trouwambtenaar vervul ik misschien wel één van de mooiste rollen tijdens de huwelijksceremonie en ik neem jullie graag mee op dit pad vol avontuur. Ik vind het belangrijk dat jullie aan het einde van jullie huwelijksdag, samen omkijken en tegen elkaar zeggen: Het was fantastisch! En dat ik als touwambtenaar van dat kleine onderdeel, de huwelijksceremonie, een heel bijzonder onderdeel mag maken, geeft mij meer dan een goed gevoel. Het is een rol die mij goed ligt en die ik met veel liefde en plezier vervult.

Dus ja, ik wil graag jullie trouwambtenaar zijn.

 

Portretfoto Rene Toonen

René Toonen

Als levensgenieter word ik enorm blij van het geluk van anderen. Wat is er nu mooier dan oprechte liefde tussen mensen? Zelf ben ik al meer dan 21 jaar gelukkig in mijn relatie en wens iedereen zo’n stevige en fijne thuisbasis toe.

Ik sta voor eerlijkheid, geen valse schijn. Wel gek op romantiek. Heb veel gevoel voor humor en weet het serieuze in de juiste verhouding te brengen met vrolijkheid en inderdaad humor. Ik wil iets voor mensen wil betekenen. Van de officiële wettelijke gebeurtenis een persoonlijk dag maken zodat men nog heel lang kan terugkijken op een mooie, belangrijke en uiterst persoonlijk samenzijn in het leven van twee mensen. Het is ook niet niks om, ten overstaan van je familie en vrienden openlijk je liefde aan elkaar te verklaren. Laat mij jullie hierin begeleiden. Jullie mogen rekenen op een persoonlijk verhaal met aandacht voor kleine zaken. Een goede start van hopelijk een lang leven samen.

Graag kom ik op de koffie bij jullie. Samen staan we stil bij de zaken die voor jullie belangrijk zijn. Welke dingen wil je dat ik aankaart en welke niet. Hoe persoonlijk mag mijn verhaal worden? Wie zijn er belangrijk voor jullie en verdienen zij aandacht in de toespraak? Met elkaar komen we er wel uit.

Portretfoto Ellemieke Vliegen

Ellemieke Vliegen

Liefde verbindt, het maakt je blij en is de basis van ons bestaan.

Ik ben er trots op trouwambtenaar te zijn. Met oprechte belangstelling neem ik een kijkje in jullie leven en bied jullie tijd, aandacht en diepgang. Jullie liefde voor elkaar en jullie persoonlijke verhalen inspireren mij. Op basis van het uitgebreide kennismakingsgesprek en de informatie van een aantal dierbaren om jullie heen, bereid ik de ceremonie voor, uniek voor jullie tweetjes. Mijn verhaal is de spiegel van jullie levens. Met ruimte voor een lach en een traan in een ontspannen sfeer.

Kortom: jullie geluk staat centraal en ik ga er alles aan doen om dit te vieren op een manier die bij jullie past, betekenisvol is en levenslang bijblijft.

Tot snel, succes met de voorbereidingen en geniet van de voorpret!

 

Foto van Nelly van Dongen - Sluimers

Nelly van Dongen - Sluimers

Wat leuk dat jullie hebben besloten te gaan trouwen!

Als trouwambtenaar mag ik jullie die ene belangrijkste vraag stellen. Die vraag heeft een officieel karakter, maar ik maak het graag zo persoonlijk mogelijk. Tijdens ons kennismakingsgesprek nemen wij jullie wensen door en daarmee ga ik mijn toespraak maken. Kinderen betrek ik ook heel graag bij de ceremonie. Het is mijn doelstelling jullie het stralende middelpunt te laten zijn, zodat jullie vol enthousiasme “Ja” kunnen antwoorden!

 

Tonny Kastelein

Wat leuk dat jullie in Albrandswaard willen trouwen of jullie partnerschap willen registreren!

Ik wil daar als trouwambtenaar graag een rol in spelen. Een rol die ik iedere keer weer heel bijzonder vind.

Waarom? Als babs word je heel even intiem betrokken bij wat mensen bezighoudt. Iedere keer weer opnieuw word ik stil van de openheid tijdens het voorgesprek. Natuurlijk is dit ook nodig om van jullie dag de allermooiste te maken, maar toch…

Wie ben ik? Naast babs in Albrandswaard ben ik zelfstandig ondernemer als freelance docent en coach binnen het vakgebied van Burgerzaken bij gemeenten.

Willen jullie een enthousiaste babs die betrokken is bij wat zij doet en een onvergetelijke ceremonie? Ik hoor het graag!

Edward Weise

Veel persoonlijker dan een trouwdag of geregistreerd partnerschap wordt het niet. Het is daarom voor mij een grote eer om te worden gevraagd als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand en te worden toegelaten tot de intieme kring van familieleden en goede vrienden.
Klaar om de liefde te vieren, unieke verhalen te horen, te mogen vertellen en uiteraard om mensen te verbinden! Vertel ik straks jullie verhaal?

Heeft u op deze pagina gevonden wat u zocht?