Gemeente Albrandswaard werkt hard aan het toegankelijk maken en houden van haar online informatie en dienstverlening.

De gemeente is verantwoordelijk voor www.albrandswaard.nl en een aantal subdomeinen. Voor ieder domein publiceren wij een toegankelijkheidsverklaring. In de verklaring staat in hoeverre de website al voldoet aan de eisen zoals vastgelegd in het Besluit digitale toegankelijkheid overheid(externe link) en welke maatregelen er genomen zijn. Het volledig toegankelijk maken van alle subdomeinen kost echter tijd. We streven ernaar om het komende jaar alle subdomeinen aan te passen.

U vindt de linkjes naar de diverse verklaringen op deze pagina. 

Toegankelijkheidsverklaringen

Overige websites

Sommige organisaties bieden op hun website diensten aan vanuit de gemeente. Of zij geven informatie over deze diensten. Van deze websites zijn wij geen (juridisch) eigenaar. Hoewel wij geen zeggenschap hebben in het digitaal toegankelijk maken van deze websites, voeren wij wel het gesprek met deze organisaties over het belang van digitale toegankelijkheid en de noodzaak tot het digitaal toegankelijk maken van de website en de geplaatste informatie.

Wij helpen u graag!

Ervaart u problemen met het vinden van informatie op de genoemde websites of loopt u tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Heeft u een vraag of opmerking over toegankelijkheid? Neem dan contact op via webteam@bar-organisatie.nl(externe link) of bel naar (010) 506 11 11. Samen met onze medewerkers zoeken wij dan naar een passende oplossing, zodat u toegang heeft tot de informatie.