Energieloket voor inwoners (WoonWijzerWinkel)

De WoonWijzerWinkel is het onafhankelijke energieloket voor Albrandswaarders. De winkel heeft regelmatig gezamenlijke inkoopacties, voor isolatiemaatregelen, zonnepalen en warmtepompen.

Winkel

Energie-experts hebben de beste oplossingen voor uw woonsituatie en zijn een handige hulp bij offertes beoordelen. Ze helpen u bij het maken van een keuze. Ook kunnen zij u technische informatie over de bestelde producten geven. Kom langs in de winkel. Deze is gevestigd op de Heijplaat in Rotterdam (Directiekade 2). De Waterbus heeft een halte op loopafstand. Meer producten kunt vinden op de website van de WoonWijzerWinkel.

Inkoopacties

De WoonWijzerWinkel heeft regelmatig gezamenlijke inkoopacties, voor isolatiemaatregelen, zonnepalen, warmtepompen. Omdat ze in 1 keer groot worden ingekocht, is de aanschafprijs lager. Meer over acties op de website van de WoonWijzerWinkel.

Aanbod lokale leveranciers

De WoonWijzerWinkel heeft een lijst van lokale bedrijven waar zij mee samenwerken en kwaliteits- en inkoopafspraken mee hebben gemaakt. Let op: u profiteert alleen van inkoopvoordelen en de garantie, als de WoonWijzerWinkel de aanvraag voor u plaatst. Meer informatie kunt u vinden op de website van de WoonWijzerWinkel voor een bedrijf bij u in de buurt.