Als u als woningeigenaar uw energierekening wil verlagen, kunt u terecht bij de WoonWijzerWinkel. De WoonWijzerWinkel biedt gratis, onafhankelijk en deskundig advies over hoe u uw woning energiezuiniger maakt. U vindt er inspirerende oplossingen: van isolatiematerialen en radiatorfolie, van warmtepompen en energie-efficiënte thermostaten, tot zonnepanelen en energiezuinige verlichting.

Energierekening omlaag, comfort omhoog

Op de website van WoonWijzerWinkel vindt u veel nuttige informatie, praktijkvoorbeelden en verbetertips. U krijgt inzicht in alle mogelijke maatregelen en voorzieningen om uw energierekening omlaag te brengen en comfort te verhogen.

Experience-winkel

Wilt u de duurzame oplossingen eens in het echt zien en ervaren, dan kan dat. De WoonWijzerWinkel heeft namelijk een zeer uitgebreid én toegankelijk assortiment aan duurzame oplossingen. En dat maakt een bezoek aan deze 2.400 m² grote experience-winkel, die gevestigd is op het RDM terrein in Rotterdam (Directiekade 2), beslist de moeite waard. Daar wordt u geholpen door adviseurs die samen met u kijken naar de beste oplossingen om uw woning energiezuinig te maken.

Nieuwsgierig wat zonnepanelen u opleveren?

Heeft u een eigen of gedeeld dak en wilt u niet langer geheel afhankelijk zijn van uw energiemaatschappij? Maak dan gebruik van de gratis energie die de zon u biedt en installeer zonnepanelen (ook wel PV panelen genoemd) op uw dak. Doe de dakscan op de website van WoonWijzerWinkel.

Advies op maat

Als u uw woninggegevens meeneemt, zoals de gegevens over energieverbruik, de grootte van de diverse ruimtes en of u enkel- of dubbelglas heeft, dan krijgt u een advies dat past bij uw woonsituatie. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is een afspraak maken. Wilt u een advies op maat, dan bezoeken onze adviseurs u tegen een kleine vergoeding ook thuis. Na dit bezoek ontvangt u een adviesrapportage met een verbeterplan, waarin de maatregelen staan beschreven waarmee u uw woning kunt verbeteren, inclusief een besparingsindicatie.

Contact

U vindt de WoonWijzerWinkel hier:
Directiekade 2
3089 JA Rotterdam

Telefoon: 010 - 747 01 47
Email: info@woonwijzerwinkel.nl

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: 9.00 - 17.00 uur
Zaterdag, alleen op themadagen: 9.00 - 13.00 uur

Is deze pagina naar wens?