Vragenlijst over wonen in Albrandswaard

18 december 2023, 12:40
Dit nieuwsbericht is gearchiveerd.

Wat vindt u prettig aan wonen in Albrandswaard? En wat kan er de komende jaren verbeterd worden? Laat het ons weten door de enquête in te vullen. De antwoorden gebruiken we voor het maken van de nieuwe Woonvisie.

Wat is een Woonvisie?

Wonen gaat over veel aspecten. Het gaat over of mensen een woning kunnen vinden en of zij een woning kunnen betalen in de gemeente Albrandswaard. Het gaat over of zij prettig wonen in hun wijk. Het gaat over de kwaliteit van woningen en over verduurzaming. Ook gaat het over alle groepen bewoners. Zoals ouderen, jongeren of bewoners die zorg nodig hebben.

In de Woonvisie komt te staan aan welke van deze onderwerpen de gemeente Albrandswaard de komende jaren de meeste aandacht gaat besteden.
De Woonvisie gaat dus niet over bijvoorbeeld overlast die u op dit moment in uw straat ervaart, maar over wat de komende jaren in de gemeente moet gebeuren.

Denk mee

Vul de enquête uiterlijk 12 januari 2024 in via onderstaande knop. Invullen is anoniem en kost ongeveer 10 minuten. De resultaten publiceren we op deze website. Wanneer de Woonvisie in 2024 klaar is kunt u het ook lezen.