Start ontwikkeling Hof van Spui fase 2

13 maart 2024, 09:26

De bouw van veertien woningen van project de Heren van Spui is weer een stap dichterbij. Ouwehand Bouwen & Ontwikkelen gaat in samenwerking met Van Manen het gebied, beter bekend als Hof van Spui fase 2, ontwikkelen en realiseren. Er worden veertien woningen gebouwd: vier rijwoningen, vier twee-onder-een-kapwoningen en zes drie-onder-een-kapwoningen.

Dit project sluit aan op de woningen die al eerder zijn gebouwd in fase 1. Uiteraard is er veel aandacht voor een duurzame en een klimaat adaptieve woonomgeving met een hoge kwaliteit.

Wethouder Richard Polder: “Ik ben blij dat deze locatie door Ouwehand Bouwen en Ontwikkelen in Albrandswaard wordt ontwikkeld. Samen met de bouw van 55 seniorenwoningen door Wooncompas in de Vogelbuurt komt het vergroten van het woningaanbod nu echt op gang.”

Directeur Projectontwikkeling Arjan van Beelen namens Ouwehand Bouwen & Ontwikkeling: ,,Wij zijn verheugd dat wij het vertrouwen van de gemeente hebben gekregen om een vervolg te geven aan de prachtige wijk Hof van Spui. Wij zullen voortborduren op goede elementen van fase 1 en hier een aantal verbeteringen in doorvoeren met name op het gebied van natuurinclusiviteit en duurzaamheid om zo te komen tot een succesvolle afronding van dit gebied.”

Meer informatie over dit woningbouwproject is te vinden op www.hofvanspui-rhoon.nieuwbouwpro.nl.