Werkzaamheden Schroeder van der Kolklaan

Deze pagina is verlopen.

Let op: De asfaltering van de Schroeder van der Kolklaan die voor deze week gepland was, is afgelast vanwege de weersomstandigheden. Omdat verwacht wordt dat het slechte weer aanhoudt, wordt het werk verzet naar volgend jaar. Het is nog niet bekend wanneer het gaat plaatsvinden. Gedacht wordt aan het 1e kwartaal of het voorjaar van 2024.

De Schroeder van der Kolklaan krijgt een nieuwe asfaltlaag vanaf de Groene Kruisweg tot en met de rotonde bij de Albrandswaardseweg. Om die reden is dit deel van de weg – dus inclusief rotonde – een aantal dagen en nachten afgesloten in de periode van dinsdag 28 november tot en met vrijdag 1 december.

Het deel van de weg waar de werkzaamheden zijn, is ook aangegeven met de oranje lijn op de onderstaande kaart:

Tijden afsluitingen

Het deel van de Schroeder van de Kolklaan waar de werkzaamheden zijn, is dicht op de volgende dagen en tijden (onder voorbehoud van wijzigingen door weersomstandigheden):

Wat gaat er gebeuren en waarom?

Het wegdek van de Schroeder van der Kolklaan vanaf de Groene Kruisweg tot en met de rotonde bij de Albrandswaardseweg is in zeer slechte staat. De verwachting is dat de weg nog slechter wordt als het gaat vriezen. Er kunnen gaten in de weg komen en stukjes asfalt loslaten. Het is daarom belangrijk een nieuwe asfaltlaag aan te brengen.

Hoe kunt u het beste rijden?

Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via gele borden. Deze kunt u volgen.
Fietsers kunnen blijven gebruikmaken van het naastgelegen fietspad.
Hulpdiensten en de bussen van de RET rijden tijdelijk over het fietspad.

Hinder tot een minimum beperken

Helaas is het niet te voorkomen dat u (geluids)overlast ondervindt van deze werkzaamheden. We doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. Weersinvloeden en andere (onvoorziene) omstandigheden kunnen leiden tot verschuivingen in de planning.

Heeft u vragen?

Voor vragen of klachten tijdens de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager van de uitvoerder, de heer H. Koopman: 06-156 344 80.

Voor andere vragen kunt u contact opnemen met de heer T. Maas, directievoerder: (010) 506 18 12.

Houd ook onze Facebookpagina in de gaten.