Werkzaamheden riolering

De gemeente Albrandswaard gaat in de week van 16 oktober beginnen met de werkzaamheden aan de riolering. De werkzaamheden duren tot begin december.

Wat gaat er gebeuren en waarom?

De riolering wordt gerenoveerd, door middel van relining. Dat betekent dat er een glasvezelkous door de bestaande riolering wordt getrokken. Dat gebeurt zonder de straat open te hoeven breken, waardoor de overlast wordt beperkt. Verder vervangen of repareren wij de huisaansluitingen.

Locaties werkzaamheden

In de volgende straten wordt de riolering gerenoveerd:

Poortugaal

Rhoon

Hinder tot een minimum beperken

Helaas is niet te voorkomen dat u enige geluids- en/of stankoverlast ondervindt van deze werkzaamheden. We zullen alles aan doen om de hinder tot een minimum te beperken. Weersinvloeden en andere (onvoorziene) omstandigheden kunnen leiden tot verschuivingen in de planning.

Wegafsluitingen

Houdt u er rekening mee dat tijdens de werkzaamheden de weg tijdelijk kan worden afgesloten. De verkeersmaatregelen worden met borden en afzettingen aangegeven. Wij verzoeken u de aangegeven omleidingsroute te gebruiken.

Heeft u vragen?

Neem contact op via projectinuitvoering@albrandswaard.nl. Omwonenden ontvangen een brief over de werkzaamheden in hun straat.