Rioolwerkzaamheden Portland

Van 29 januari tot en met 15 maart zijn er werkzaamheden aan het riool in Portland. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Vandervalk+degroot en vinden plaats op verschillende locaties.

Wat gaat er gebeuren en waarom?

Vandervalk+degroot gaat het riool reinigen en inspecteren. De werkzaamheden worden uitgevoerd met een reinigingscombi (deze bestaat uit twee vrachtwagens) en een inspectiewagen.

Let op

U kunt enige overlast ondervinden van deze werkzaamheden. Wij proberen de hinder tot een minimum te beperken. Slecht weer en andere (onvoorziene) omstandigheden kunnen het werk vertragen tot eind maart.
Er wordt gewerkt vanuit de putten in de straat, trottoir, fietspad of berm. Parkeer tijdens de werkzaamheden in uw straat uw auto niet op of in de buurt van de putten. U hoeft niet thuis te blijven tijdens de werkzaamheden.

Planning

De werkzaamheden vinden plaats van maandag 29 januari tot en met vrijdag 15 maart. U kunt in de planning op de website van Vandervalk+degroot zien wanneer uw straat aan de beurt is.

Heeft u vragen?

Neem contact op met Arjan den Heijer van Vandervalk+degroot via telefoon (0174) 24 74 74 of via e-mail midden@valkdegroot.nl.