Wij werken regelmatig aan betere bereikbaarheid, veilige verkeersroutes en een goed doorstromend verkeer. Dat levert soms verkeershinder op, maar door goede communicatie en slimme planningen willen wij dat tot een minimum beperken. Op deze pagina vindt u bijvoorbeeld informatie over actuele wegwerkzaamheden, omleidingen en waar u terecht kunt met vragen.

Een overzicht van alle lopende vergunningen en graafwerkzaamheden voor kabels en leidingen kunt u vinden op de MOOR-kaart.

 • Bestratingswerkzaamheden Hovenier Rhoon-Noord

  Aan de Hovenier in Rhoon-Noord tussen huisnummers 13 t/m 67 wordt de bestrating vernieuwd. De werkzaamheden zijn van maandag 24 februari tot eind mei 2020 en vinden plaatsen op werkdagen tussen 7.00 en 17.00 uur.

 • Renovatie Bomenbuurt

  De Bomenbuurt wordt opnieuw ingericht.

 • Werkzaamheden brug tussen Paarlemoer en Onyx, Portland

  Van eind september tot medio oktober 2019 zijn er werkzaamheden aan de brug tussen Paarlemoer en Onyx. Er is een oppervlaktebehandeling van het brugdek. Het brugdek is versleten en de stroefheidslaag wordt vernieuwd.

 • Snelfietsroute F15 IJsselmonde

  Wij willen graag dat iedereen snel, veilig en makkelijk van A naar B kan fietsen. Dat doen we door bestaande fietspaden goed te onderhouden, waar nodig te verbeteren en door nieuwe fietspaden aan te leggen. Door betere fietsverbindingen pakken mensen sneller de fiets dan de auto. Dit is niet alleen goed voor de gezondheid en het milieu, maar ook voor de bereikbaarheid van de provincie Zuid-Holland.