Verenigingen van Eigenaren zullen een meerjarenplanning moeten maken voor het aardgasvrij maken van hun complex. Dit plan moet de instemming hebben van alle eigenaren.

Best een hele opgave. De WoonWijzerWinkel houdt regelmatig speciale themadagen voor VvE’s. En een advies op maat behoort ook tot de mogelijkheden. Interesse? Maak een afspraak via de website van de WoonWijzerWinkel. De WoonWijzerWinkel houdt de corona maatregelen van het RIVM in acht.

Zet uw VvE op Groen

Concrete stappen naar vergaande verduurzaming. Dit stappenplan is bedoeld voor VvE’s en voor organisaties die VvE’s willen stimuleren bij vergaande verduurzaming. Kijk voor meer informatie op de website van Energy.nl.

HIER opgewekt

U wilt samen met uw VvE verduurzamen of zonnepanelen plaatsen op het gezamenlijke dak. Wat komt daarbij kijken? Kijk voor meer informatie op de website van hieropgewekt.nl.

Driedaagse cursus Energietransitie

Het doel van deze gratis online cursus voor VvE's is dat alle aanwezigen weten welke verduurzamingsmogelijkheden beschikbaar zijn én wat de financierings- en subsidiemogelijkheden zijn. De cursus wordt gegeven door de organisatie 'VvE's met Energie'.

De cursus in inmiddels volgeboekt. Aanmelden voor de cursus is niet meer mogelijk.