Wij hebben een aantal veel gestelde vragen voor inwoners, organisaties en ondernemers op een rijtje gezet over bepaalde thema’s in relatie tot het coronavirus en hoe we hiermee omgaan in Albrandswaard. Staat uw vraag er niet bij? Wij zijn telefonisch te bereiken op (010) 506 11 11.

Is het gemeentehuis open voor afspraken?

De afdeling Publiekszaken werkt op afspraak. Kijk op de pagina contact voor onze openingstijden en het maken van een afspraak. Maak alleen een afspraak als dit echt noodzakelijk is en regel uw zaken met de gemeente zoveel mogelijk online.

Maatregelen bij balies

Voor uw en onze veiligheid doen medewerkers hun werk achter glazen schermen. Achter de balies zijn handgel, schoonmaakdoekjes en handschoenen aanwezig. U bent van harte welkom, maar let wel op elkaar.

  • Kom altijd alleen naar uw afspraak
  • Was uw handen bij binnenkomst
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Volg de aanwijzingen van het personeel op
  • Betaal het liefst met pin

In het gemeentehuis geldt een mondkapjesplicht. Heeft u een afspraak in het gemeentehuis en heeft u geen mondkapje bij? Haal dan een mondkapje bij de receptie.

Verplaats uw afspraak bij gezondheidsklachten

Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Verplaats dan uw afspraak.

Voor het ophalen van uw paspoort, ID-kaart of rijbewijs hoeft u geen afspraak te maken. U kunt hiervoor tijdens de openingstijden van de afdeling Publiekszaken langskomen.

Gaat de gemeenteraadsvergadering door?

Wilt u weten wanneer de raad en de commissies vergaderen? Bekijk de kalender in het raadsinformatiesysteem.