Wij hebben een aantal veel gestelde vragen voor inwoners, organisaties en ondernemers op een rijtje gezet over bepaalde thema’s in relatie tot het coronavirus en hoe we hiermee omgaan in Albrandswaard. Staat uw vraag er niet bij? Wij zijn telefonisch te bereiken op (010) 506 11 11.

Gaan bijeenkomsten en evenementen door?

Kijk voor de meest actuele informatie op de website van de Rijksoverheid.

Is er financiële steun voor culturele organisaties?

Culturele organisaties kunnen tot en met 31 december 2020 een aanvraag indienen bij de gemeente voor financiële steun als zij in de problemen zijn gekomen door de coronacrisis.
 
De aanvraag staat open voor cultureel maatschappelijk organisaties die statutair gevestigd zijn in Albrandswaard en die niet aanmerking komen voor een subsidie op basis van de Regeling aanvullende ondersteuning culturele en creatieve sector COVID-19 van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Bekijk de volledige regeling tegemoetkoming culturele organisaties van de gemeente Albrandswaard. 

Aanvraagformulier financiële steun culturele organisaties

Bij de aanvraag moet u een aantal stukken meesturen waarmee inzichtelijk wordt gemaakt welke schade de organisatie heeft geleden.

Meer informatie

Heeft u vragen over de financiële regeling voor culturele organisaties? Neem dan contact op met Chantal Zanoni via e-mail c.zanoni@bar-organisatie.nl.