Wat merkt u van de klimaatverandering? Staat na een heftige regenbui uw straat blank of heeft u wateroverlast of verzakkingen in uw huis of tuin? Slaapt u slecht vanwege de warmte? Door met de inrichting van tuinen en de openbare ruimte rekening te houden met de klimaatverandering kunnen we nadelige gevolgen zoveel mogelijk beperken. Wij willen graag weten wat u merkt van de klimaatverandering en waar u in uw wijk eventueel hinder ondervindt.

Online bijeenkomst

De bijeenkomst die we hadden gepland in september is vanwege corona geannuleerd. Daarom organiseren we nu op dinsdag 27 oktober van 19.30 – 21.00 uur een online bijeenkomst. Bekende weerman Ed Aldus houdt een boeiend verhaal over zon en regen, storm en hittegolven, en beantwoord al uw vragen over het weer van de toekomst. We bespreken ook de uitkomst van de eerder gehouden enquête in Albrandswaard over klimaatverandering. Op basis van uw ervaringen brengen we kwetsbare locaties in Poortugaal, Rhoon en Portland in beeld. En bespreken we welke maatregelen we met elkaar kunnen treffen.

Aanmelden en meer info

U kunt zich aanmelden door uiterlijk 26 oktober een mail te sturen naar e.v.baars@bar-organisatie.nl. Vermeld daarbij alstublieft of u in Poortugaal, Rhoon of Portland woont. U ontvangt vervolgens een mail met uitleg en de link die u kunt gebruiken voor deelname aan de online bijeenkomst.

Kijk voor meer informatie over dit onderwerp ook op www.albrandswaard.nl/klimaatverandering.