De polder Albrandswaard is een van de oude polders gelegen tussen Poortugaal en Rhoon. De gemeente heeft in 2012 een Landschapsontwikkelingsplan (LOP) geschreven voor de polder. In het LOP staat wat er mogelijk is en hoe de polder nog beter tot zijn recht kan komen.

Landschapsontwikkeling

Het LOP kent geen eindbeeld, maar heeft een aantal plannen om de polder mooier te maken voor bewoners en bezoekers. Het LOP is een meerjarig project. Een aantal plannen zijn al klaar, bijvoorbeeld het verkeersveiliger maken van de Albrandswaardseweg en het slopen van een oude tuinbouwkas.

De ontwikkelingen in de polder Albrandswaard staan niet stil. Er loopt een onderzoek voor het maken van een polderpad over boerenland en er is ruimte gemaakt om een aantal kavels te verkopen voor vrijstaande woningen in de polder. Heeft u een goed idee voor in de polder Albrandswaard, neem dan contact met ons op.

Verkoop kavels

Heeft u altijd al gedroomd van een eigen woning? En is een landelijke, groene omgeving vlakbij de stad precies wat u zoekt? Dan is een kavel aan de Albrandswaardseweg misschien wel precies waar u naar op zoek bent.

Wonen in de Polder Albrandswaard betekent wonen in de mooiste polder in de wijde omtrek. Landelijk wonen in een groene omgeving. In totaal zijn hier 5 kavels te koop. Alle informatie vindt u op de website Vrije kavels in de BAR regio.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar info@vrijekavelsbar.nl, geeft hierbij aan in welke kavel u interesse heeft.

Meer informatie

Het LOP en andere documenten kunt u vinden op de website Vrije kavels in de BAR regio.

Heeft u vragen of opmerkingen over de ontwikkelingen in de polder Albrandswaard? Neem dan contact op met projectmedewerker Peet Wijnen via telefoon (0180) 451 484 of e-mail p.wijnen@bar-organisatie.nl.