De polder Albrandswaard is een van de oude polders gelegen tussen Poortugaal en Rhoon. De gemeente heeft in 2012 een Landschapsontwikkelingsplan (LOP) geschreven voor de polder. In het LOP staat wat er mogelijk is en hoe de polder nog beter tot zijn recht kan komen.

Landschapsontwikkeling

Het LOP kent geen eindbeeld, maar heeft een aantal plannen om de polder mooier te maken voor bewoners en bezoekers. Het LOP is een meerjarig project. Een aantal plannen zijn al klaar, bijvoorbeeld het verkeersveiliger maken van de Albrandswaardseweg en het slopen van een oude tuinbouwkas.

De ontwikkelingen in de polder Albrandswaard staan niet stil. Er loopt een onderzoek voor het maken van een polderpad over boerenland en er is ruimte gemaakt om een aantal kavels te verkopen voor vrijstaande woningen in de polder. Heeft u een goed idee voor in de polder Albrandswaard, neem dan contact met ons op.

Verkoop kavels

Heeft u altijd al gedroomd van een eigen woning? En is een landelijke, groene omgeving vlakbij de stad precies wat u zoekt? Dan is een kavel aan de Albrandswaardseweg misschien wel precies waar u naar op zoek bent.

Wonen in de Polder Albrandswaard betekent wonen in de mooiste polder in de wijde omtrek. Landelijk wonen in een groene omgeving. Alle informatie over de kavels aan de Albrandswaardseweg vindt u op deze website.  Hier vindt u ook het LOP en de kavelpaspoorten . Voor meer informatie over de kavels kunt u contact opnemen met Ooms makelaars.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de ontwikkelingen in de polder Albrandswaard? Neem dan contact op met projectmedewerker Peet Wijnen via telefoon (0180) 451 484 of e-mail p.wijnen@bar-organisatie.nl.