Bent u voor een korte of langere tijd op zoek naar personeel? Wij brengen u in contact met onze kandidaten. Dat kan op individuele basis en in groepsverband. Het Werkgeversservicepunt BAR neemt de werving en selectie uit handen en selecteert de best passende kandidaten. 

Personeel plaatsen is maatwerk. Uw vaste contactpersoon bij het WSP BAR zal dan ook eerst, samen met u, uw vraag helder en duidelijk in kaart brengen. Het is van belang inzicht te krijgen in de gevraagde competenties, werkervaring en opleidingsniveau bij het maken van een succesvolle match. Het gaat om het vinden van een kandidaat met een passend profiel die past binnen de ambities en cultuur van uw onderneming. Wij selecteren voor u de beste match.

Onze kandidaten

Het Werkgeversservicepunt BAR vindt het belangrijk dat iedereen kans heeft op een baan. Wij helpen daarom werkzoekenden duurzaam aan werk. Onze mensen vormen een diverse groep. Ze zijn recent hun baan kwijtgeraakt, of hebben al langer een uitkering. Misschien hebben ze een beperking die vraagt om extra aandacht. Of hebben ze niet de juiste kwalificaties om nieuw werk te vinden. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: ze willen graag weer aan de slag!

We kijken goed naar individuele mogelijkheden, we maken ons sterk voor een werksituatie die aansluit op persoonlijke kennis en vaardigheden. We bereiden onze kandidaten voor op het werk als dat nodig is en blijven betrokken waardoor u kunt rekenen op optimale begeleiding van onze kant. Zo krijgt u niet alleen gemotiveerd personeel, maar levert u ook een belangrijke maatschappelijke bijdrage.

Financiële voordelen

Wanneer u een kandidaat vanuit een uitkering in dienst neemt, heeft dat een aantal voordelen. U profileert zich als maatschappelijk verantwoord ondernemer en profiteert van een aantal financiële voordelen. Onze dienstverlening is kosteloos. Of het nu gaat om advies, bemiddeling of begeleiding, wij helpen u graag!

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Een vast contactpersoon
  • Een groot bestand met diverse kandidaten
  • Kosteloze dienstverlening

Advies en informatie

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor advies en informatie over:

  • Wetgeving en beleid, zowel landelijk, regionaal als lokaal
  • Invulling van uw sociale voorwaarden (CAO en Social Return)
  • Werving en selectie van vast, tijdelijk of flexibel personeel
  • Arbeidsmarktinformatie
  • Productie uitbesteden of juist terughalen