Plan Essendael

Het is heerlijk wonen in het Rhoonse Essendael!

De nieuwe wijk Essendael krijgt in totaal 650 woningen en vrije kavels voor woningbouw. Van appartementen tot eengezinswoningen, van rijwoningen tot vrijstaande villa’s. Op dit moment is de ontwikkeling van verschillende fases in volle gang.

Werkzaamheden Willem de Kooning Allee

In april en mei zijn er werkzaamheden aan de weg en het talud van een deel van de Willem de Kooning Allee tussen de Kees van Dongenlaan en de speeltuin. Op 12 en 15 mei is de weg ook afgesloten voor verkeer vanwege de werkzaamheden. Hieronder vindt u de planning.

Onderstaande planning laat de werkzaamheden zien van april tot en met mei.

Week 15 en 16 (vanaf 10 april)

Grond en groenwerk

De Heer groen bv brengt beplanting aan. Na de beplanting wordt het talud ingezaaid en zijn de groenwerkzaamheden afgerond.

Week 17 tot en met 19 (vanaf 24 april)

Aanbrengen banden en kolken en frezen asfalt

Op vrijdag 12 mei wordt het asfalt gevreesd. Deze dag is het tijdens werkuren niet mogelijk om op de Willem de Kooning Allee te rijden of te parkeren. Wij verzoeken u uw voertuig de voorgaande dag te verplaatsen.

Week 20 (vanaf 15 mei)

Asfalteren

Op maandag 15 mei worden de asfaltwerkzaamheden uitgevoerd. Deze dag is het niet toegestaan en mogelijk om op de Willem de Kooning Allee te rijden of te parkeren. Wij verzoeken u uw voertuig de voorgaande dag te verplaatsen.

Week 21 tot en met 23 (vanaf 22 mei)

Aanbrengen kunstwerken en drempelconstructies

Na de asfaltwerkzaamheden worden de schanskorven en trapelementen aan het wandelpad geplaatst.

In deze periode worden ook de drempelconstructies op de Willem de Kooning Allee aangebracht.

Bereikbaarheid

Gedurende de werkzaamheden blijven de woningen bereikbaar. Wel vinden er gedeeltelijke wegafsluitingen plaats om zowel de werkzaamheden als het weggebruik veilig te laten plaatsvinden. De wegafsluitingen worden met borden aangegeven.

Meer informatie?

Voor alle vragen over de bouwactiviteiten belt u met (010) 506 11 11.