• Herplanten bomen Johannapolder en Hoge Veld

  De natuur in de Johannapolder ondergaat een metamorfose. Het westelijk deel van het bos wordt het komende jaar namelijk omgevormd tot struinnatuur. Dit besluit is genomen door Staatsbosbeheer in samenspraak met Natuur- en recreatieschap IJsselmonde, Vereniging Carnisse Grienden en de Bomenridders Albrandswaard.

 • Werkzaamheden beschoeiing diverse locaties Poortugaal Zuid

  Van donderdag 28 juli tot vrijdag 12 augustus voert firma GKB Realisatie onderhoud uit aan diverse stukken beschoeiing langs sloten in Poortugaal Zuid.

 • Cor Mout uit Poortugaal loopt 50 keer de Nijmeegse Vierdaagse

  Wat een mijlpaal! Cor Mout liep de afgelopen dagen voor de vijftigste keer de Nijmeegse Vierdaagse. Wethouder Mario Bianchi verraste de bewoner uit Poortugaal zaterdag 23 juli bij hem thuis om hem met een bos bloemen te feliciteren met deze prestatie.

 • Zomersluiting 2022 Oudheidkamer Rhoon en Poortugaal

  Zaterdag 25 juni is de laatste gelegenheid om de tentoonstelling 'Voor elck wat wils' te bezoeken, waarin allerlei voorwerpen uit het verre en minder verre verleden te zien zijn. Gedurende de maanden juli en augustus is de Oudheidkamer gesloten in verband met de zomervakantie.

 • Aanvragen energietoeslag

  Huishoudens met een laag inkomen kunnen een eenmalige energietoeslag van €800,- aanvragen. Met dit extra geld kunnen zij (een deel van) de energiekosten betalen.

 • Actuele informatie coronavirus

  Alle coronamaatregelen zijn komen te vervallen. Wel gelden een aantal adviezen.

RSS feed