• 1 december: vergadering Beraad en Advies Ruimte

  Dinsdag 1 december om 19.30 uur is er een digitale vergadering Beraad en Advies Ruimte. De vergadering wordt live uitgezonden via het raadsinformatiesysteem. Er kan digitaal worden ingesproken.
  U kunt de vergadering live volgen op de Facebook pagina, YouTube en TV kanaal 12 van RTV Albrandswaard van Caiway.
 • 30 november: vergadering Beraad en Advies Ruimte

  Maandag 30 november om 19.30 uur is er een digitale vergadering Beraad en Advies Ruimte. De vergadering wordt live uitgezonden via het raadsinformatiesysteem. Er kan digitaal worden ingesproken.
  U kunt de vergadering live volgen op de Facebook pagina, YouTube en TV kanaal 12 van RTV Albrandswaard van Caiway.
 • Eindrapport vooronderzoek woningbouw Antes

  Zorginstelling Antes heeft het idee om woningen te (laten) bouwen op haar terrein in Poortugaal. Op verzoek van de gemeenteraad heeft het college deze zomer een extern bureau (Decisio) de opdracht gegeven een onderzoek te laten uitvoeren naar de maatschappelijke effecten van woningbouw op deze locatie. Zo kan nog dit jaar voor alle betrokkenen duidelijk zijn of er draagvlak is voor het idee van Antes over woningbouw.
 • Vogelgriep geconstateerd bij wilde vogels

  Bij meerdere zieke wilde vogels in de regio is het vogelgriepvirus vastgesteld.
 • College stemt in met de concept-Warmtevisie Albrandswaard

  Het college van burgemeester en wethouders van Albrandswaard heeft ingestemd met de concept-Warmtevisie ‘de route naar 2050’. De Warmtevisie gaat over de route naar een aardgasvrij Albrandswaard en is met behulp van inwoners, netwerkbeheerder Stedin en verhuurder Poortugaal opgesteld. Het is nu aan de gemeenteraad om het document op 14 december aanstaande vast te stellen.
 • Duurzame Huizen Route gaat digitaal

  Een comfortabel en energiezuinig huis is extra belangrijk nu mensen meer tijd in huis doorbrengen. Via de Duurzame Huizen Route delen meer dan 1.600 huiseigenaren hun ervaringen met duurzaam wonen. Dit jaar is de route digitaal.
 • Actuele informatie coronavirus

  We volgen de richtlijn van de Rijksoverheid. Deze richtlijn stelt de Rijksoverheid op na advies van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). Bekijk de maatregelen die gelden op de website van de Rijksoverheid.
 • Burgemeester doet oproep: “Houd u aan de coronamaatregelen!”

  Burgemeester Jolanda de Witte van Albrandswaard maakt zich zorgen over de forse toename van het aantal coronabesmettingen, ook in Albrandswaard. In een filmpje vraagt ze alle inwoners: “Houd u alstublieft aan de maatregelen”.
RSS feed