• Meldpunt Fouten in Overheidsregistraties van start

  In Nederland gebruiken veel overheidsorganisaties gegevens van inwoners, bedrijven en bijvoorbeeld gebouwen. Het is dus belangrijk dat al die gegevens kloppen. Ziet u een fout in een registratie? Dan moet deze snel worden hersteld. Het nieuwe Meldpunt Fouten in Overheidsregistraties kan hierbij helpen.
 • 18 januari: vergadering Beraad en Advies Ruimte en Welzijn

  Maandag 18 januari om 19.30 uur is er een digitale vergadering Beraad en Advies Ruimte en Welzijn. De vergadering wordt live uitgezonden via het raadsinformatiesysteem. Er kan digitaal worden ingesproken.
  U kunt de vergadering live volgen op de Facebook pagina, YouTube en TV kanaal 12 van RTV Albrandswaard van Caiway.
 • Sneller naar een passende baan met HalloWerk

  De gemeente heeft na een pilot de samenwerking met HalloWerk verlengd. Via dat platform kunnen inwoners die vanuit een uitkering werk zoeken en werkgevers elkaar gemakkelijk vinden.
 • Albrandswaard vraagt met brandbrief aandacht voor ‘vergeten’ ondernemers

  Wethouder Marco Goedknegt (economie) wil, samen met wethouders van regiogemeenten, een brandbrief naar het kabinet sturen om het leed van ‘vergeten ondernemers’ onder de aandacht te brengen.
 • Actuele informatie coronavirus

  We volgen de richtlijn van de Rijksoverheid. Deze richtlijn stelt de Rijksoverheid op na advies van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). Bekijk de maatregelen die gelden op de website van de Rijksoverheid.
 • Storing formulieren met eHerkenning

  Door een storing is het momenteel niet mogelijk om onze online formulieren in te vullen met eHerkenning. Samen met de leverancier wordt gewerkt aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
 • Nieuwjaarstoespraak burgemeester Jolanda de Witte

  Burgemeester Jolanda de Witte kijkt in haar nieuwjaarsspeech kort terug op het afgelopen jaar. Ze benoemt met name de manier waarop de Albrandswaardse samenleving haar veerkracht heeft getoond: “Er bloeiden mooie initiatieven op en ik zag veel creativiteit. Zo zijn bijna al onze horecaondernemers een afhaal- en bezorg-faciliteit gestart. Buren gingen voor elkaar boodschappen doen. Er ontstonden initiatieven van verenigingen om binnen de maatregelen voor jeugd activiteiten te kunnen blijven organiseren.”
 • Een juiste WOZ-waarde: voor iedereen belangrijk

  Op dit moment is SVHW volop bezig met het zorgvuldig bepalen van de WOZ-waarden voor een juiste aanslagoplegging in 2021. Dit doet SVHW met taxatiemodellen waarin de gegevens van uw woning of bedrijfspand en actuele marktgegevens zijn opgenomen. Uiteraard controleren de SVHW taxateurs de uitkomsten en passen zij deze indien nodig aan.
 • Collegeleden steken inwoners hart onder de riem met de feestdagen

  De burgemeester en wethouders van Albrandswaard zoeken naar een manier om binnen de coronamaatregelen contact te houden met inwoners
 • Burgemeester doet oproep: “Houd u aan de coronamaatregelen!”

  Burgemeester Jolanda de Witte van Albrandswaard maakt zich zorgen over de forse toename van het aantal coronabesmettingen, ook in Albrandswaard. In een filmpje vraagt ze alle inwoners: “Houd u alstublieft aan de maatregelen”.
RSS feed