• Vaccinatielocatie Hofhoek gereed

  Huisartsen in de gemeente Albrandswaard kunnen tot 18 maart (van 1 tot en met 17 maart) gratis gebruik maken van de vaccinatielocatie op het parkeerterrein aan de Hofhoek. De gemeente Albrandswaard heeft dit in overleg met de GGD besloten. Alle huisartsen in de gemeente hebben gisteren een mail gekregen om te inventariseren wie van hen gebruik wil maken van het aanbod.
 • Albrandswaard zet in op ander, meer duurzaam gedrag door inwoners

  De gemeente Albrandswaard gaat inwoners aanmoedigen om duurzamer te leven. Ook wil de gemeente samenwerken met bedrijven om de leefomgeving te verduurzamen. Dat staat in de Duurzaamheidsagenda 2021-2025, die onlangs in de gemeenteraad werd vastgesteld.
 • Corona kan effect op WOZ-waarden van niet-woningen hebben

  Veel branches zijn hard getroffen door de gevolgen van de corona-pandemie. Deze gevolgen blijken op de meeste WOZ-waarden van niet-woningen geen invloed te hebben. Daar waar de WOZ-waarde een relatie heeft met de omzet en bij gebouwen met een maatschappelijke functie, kan er wél sprake zijn van waardevermindering door de corona-pandemie. SVHW heeft hier al een correctie toegepast.
 • Aanslag lokale belastingen in uw (digitale) brievenbus

  In februari verstuurt SVHW de jaarlijkse lokale belastingaanslagen via MijnOverheid en per post. Op het aanslagbiljet vindt u ook de beschikking van de WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand. Twijfelt u aan de juistheid van de WOZ-waarde? Maak dan (gratis) een afspraak met één van de taxateurs via de website van SVHW.
 • Albrandswaard richt vaccinatielocatie in aan de Hofhoek in Poortugaal

  Op de parkeerplaats voor het huidige gemeentehuis aan de Hofhoek in Poortugaal komt de centrale vaccinatielocatie in de gemeente Albrandswaard.
 • De gemeente gaat per 1 maart 2021 samenwerken met Meld Misdaad Anoniem

  De gemeente Albrandswaard gaat per 1 maart 2021 samenwerken met Meld Misdaad Anoniem (M.).
 • Actuele informatie coronavirus

  We volgen de richtlijn van de Rijksoverheid. Deze richtlijn stelt de Rijksoverheid op na advies van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). Bekijk de maatregelen die gelden op de website van de Rijksoverheid.
 • Burgemeester doet oproep: “Houd u aan de coronamaatregelen!”

  Burgemeester Jolanda de Witte van Albrandswaard maakt zich zorgen over de forse toename van het aantal coronabesmettingen, ook in Albrandswaard. In een filmpje vraagt ze alle inwoners: “Houd u alstublieft aan de maatregelen”.
RSS feed