• Fietsersbond overhandigt Fietsvisie 2040

  Frans Pijnenburg overhandigde dinsdag 6 augustus namens de Fietsersbond de ‘Fietsvisie 2040’ aan wethouder Martijn Heezen. De visie is de toekomstdroom van de Fietsersbond: de fiets moet in 2040 de plek van de auto als belangrijkste vervoersmiddel hebben ingenomen.

 • Ergernissen over overhangend groen

  Inwoners van Albrandswaard besteden in het algemeen veel zorg aan hun tuin. Dat is mooi, want het zorgt ervoor dat de gemeente er prettig en groen uitziet. Toch komt het voor dat inwoners zich letterlijk groen en geel ergeren aan overhangend groen.

 • Hoe veilig is onze gemeente?

  Hoe veilig is uw buurt? Bent u de afgelopen 12 maanden slachtoffer geweest van een misdrijf? Hoe tevreden bent u over de politie? Dit zijn enkele van de vragen die in het kader van Veiligheidsmonitor worden gesteld aan 1.372 inwoners van de gemeente Albrandswaard.

 • Veilig zwemmen in natuurwater

  Het is zomervakantie! Nu de temperaturen oplopen, zoeken we massaal verkoeling. En hoe fijn is het om dan een duik te nemen in het water in de buurt? In Albrandswaard en omgeving kunt u op verschillende plekken zwemmen in natuurwater. Houdt u hierbij wel altijd rekening met de risico’s. Niet al het natuurwater is van zwemwaterkwaliteit. Check daarom vóór u in het water plonst de kwaliteit van het water in de Zwemwater app of op www.zwemwater.nl.

 • Uitslag onderzoek speelplek Binnengracht

  De speeltoestellen aan de Binnengracht zijn aan vervanging toe. Via een online vragenlijst kon u meedenken over de nieuwe inrichting van de speelplek.

 • Jolanda de Witte nieuwe burgemeester van Albrandswaard

  Jolanda de Witte is maandagavond 1 juli geïnstalleerd als burgemeester van Albrandswaard. Dit gebeurde op het Kasteel van Rhoon onder het toeziend oog van leden van de gemeenteraad, de wethouders, de commissaris van de Koning Jaap Smit, de kabinetschef mevrouw Hilgersom en andere genodigden.