• 6 december 2022: Beraad en Advies Ruimte

  Dinsdag 6 december om 19.30 uur is er een vergadering Beraad en Advies Ruimte. De vergadering wordt live uitgezonden via het raadsinformatiesysteem. Er kan worden ingesproken.

  U kunt de vergadering ook volgen via de Facebook pagina, YouTube en TV kanaal 12 van RTV Albrandswaard

 • Buurtkastjes met houdbaar voedsel

  Elkaar een handje helpen en tegelijkertijd voedselverspilling tegengaan? Dat kan! De gemeente Albrandswaard stelt hiervoor zes Buurtkastjes beschikbaar. Doet u mee?

 • Albrandswaard hijst de vlag voor Orange The World 2022

  Bij het gemeentehuis van Albrandswaard hebben burgemeester Jolanda de Witte en wethouder Mieke van Ginkel op 25 november de vlag van ‘Orange The World’ gehesen, dé internationale campagne om geweld tegen vrouwen en meisjes te stoppen.

 • Geen besluitvorming semi-permanente woningen G.J. Rooimanspad

  De gemeente Albrandswaard neemt voorlopig geen besluit over de realisatie van 16 semi-permanente woningen op de parkeerplaats bij de korfbalvereniging aan het G.J. Rooimanspad.

 • Eerste bewoners crisisnoodopvang asielzoekers opgevangen in ‘t Centrum

  Woensdag 16 november zijn de eerste bewoners van de crisisnoodopvang asielzoekers in ’t Centrum in Rhoon gearriveerd. Deze groep tijdelijke bewoners bestaat uit 18 vrouwen. Zij komen uit niet veilige landen zoals Syrië, Somalië, Jemen, Colombia, Venezuela, Wit-Rusland, Iran en Ethiopië.

 • Zo gaat het college van B&W in 2022 – 2026 aan de slag voor Albrandswaard

  Het college van burgemeester en wethouders van Albrandswaard presenteert met trots het Collegewerkprogramma 2022 – 2026: ‘Denken, durven en doen, werk in uitvoering.’

 • Met 1 klik naar sport, cultuur en ontspanning in Albrandswaard

  Wilt u iets sportiefs, cultureels of creatiefs doen? Of bent u op zoek naar een evenement? Ontdek wat u leuk vindt en meldt u aan op de website Albrandswaardactief.nl. Hier vindt u alle mogelijkheden in Albrandswaard om te sporten, creatief te zijn en te ontspannen. En u kunt veel activiteiten gratis uitproberen.

 • Gemeente in afwachting van tijdelijke bewoners crisisnoodopvang asielzoekers in ’t Centrum in Rhoon

  Sinds maandag 7 november is ’t Centrum in Rhoon klaar voor de crisisnoodopvang asielzoekers. Het COA zorgt voor de plaatsing van asielzoekers in de beschikbare crisisnoodopvanglocaties. We zijn in afwachting van wanneer de eerste bewoners zullen arriveren.

 • Nieuwe tarieven afvalinzameling

  De tarieven voor afvalinzameling veranderen per 1 januari 2023. Het vaste tarief gaat omlaag en het variabel tarief voor het aanbieden van PMD+restafval gaat omhoog. De gemeenteraad ging maandag 31 oktober akkoord met dit voorstel van het college van burgemeester en wethouders. Hiermee wordt grotendeels tegemoet gekomen aan zowel de wens van gemeenteraad (motie) als van sommige inwoners (petitie).

 • Gemeente Albrandswaard vangt tijdelijk maximaal 25 asielzoekers op

  Op de locatie ’t Centrum aan de Bernhardstraat 3 in Rhoon vangt de gemeente Albrandswaard asielzoekers op tot 8 januari 2023. Hieronder leest u meer informatie.

RSS feed