Bent u benieuwd naar aangevraagde omgevingsvergunningen of een verkeersbesluit bij u in de buurt? Of wilt u weten welke lokale regels gelden in Albrandswaard? U vindt dit in officiële bekendmakingen en verordeningen.

Zoeken en vinden

  • Op de website Officiële Bekendmakingen kunt u onze wet- en regelgeving, officiële bekendmakingen en lokale bekendmakingen terugvinden. 
  • Publicaties van de afgelopen twee maanden kunt u vinden op de website Berichten over uw buurt. Kies woonplaats of postcode en welke berichten u wilt zien, bijvoorbeeld binnen 500 meter van uw huis.
  • Oude bekendmakingen tussen 2018 en 2020 vindt u in het archief.
  • De geldende wet- en regelgeving (verordeningen en beleidsregels) is te vinden op de website Overheid.nl.

Ter inzage

De plannen waarop inspraak mogelijk is, liggen altijd ter inzage in het Servicecentrum in het gemeentehuis. Hoe u hiervoor een afspraak maakt, leest u op de pagina Ter inzage.

Attenderingsservice voor berichten over uw buurt

Wilt u op de hoogte blijven van de bekendmakingen, besluiten en andere berichten die gemeenten, provincies en waterschappen via Overheid.nl publiceren? Meld u dan aan voor de attenderingsservice van overheid.nl

Via de app ‘Over uw buurt’ kunt u bekendmakingen in uw buurt ook via een App raadplegen. Meer informatie vindt u op de website Over uw buurt.

Is deze pagina naar wens?