Jeuken jouw handen al om met je tuin aan de slag te gaan? En wil jij een vliegende start maken met een persoonlijke tuinadvies aan huis en een waardebon t.w.v. €50,- van Wim’s Tuin en Thuis uit Poortugaal? En kans maken op een gratis regenton? Doe dan nu mee met deze lente-actie!

Vergroeningsplan

Zet een plan op papier waarin je beschrijft hoe jij je tuin gaat vergroenen. Een tekening ervan maken mag natuurlijk ook! Mail je plan naar e.v.baars@bar-organisatie.nl. Met een foto van je tuin zoals die nu is erbij. Het beste plan wint een persoonlijk tuinadvies aan huis en een waardebon t.w.v. €50,- van Wim’s Tuin en Thuis uit Poortugaal. Ook komen wij je tegels gratis ophalen! Onder de deelnemers wordt een bruine houtlook regenton van 120 van Voertonnen.nl verloot. De actie loopt t/m vrijdag 17 mei. Inspiratie nodig voor je groene tuinplan? Kijk eens op www.operatiesteenbreek.nl.

Actievoorwaarden

  • U woont in Poortugaal of Rhoon
  • U geeft toestemming dat de foto wordt verspreid via Facebook en de lokale krant. Uiteraard noemen we geen naam en adres
  • U gaat uw plan daadwerkelijk uitvoeren

Operatie Steenbreek

Groen in de tuin is goed voor de afvoer van regenwater, werkt verkoelend en vogels voelen zich er thuis. Daarom stimuleert gemeente Albrandswaard graag groene tuinen. Om deze reden zijn wij aangesloten bij de landelijke Operatie Steenbreek. Alle deelnemers krijgen later een informatiewaaier met betaalbare tips voor een onderhoudsvriendelijke, groene tuin.