De gemeente verkoopt een kantorenkavel op een mooie zichtlocatie aan de Nijverheidsweg, direct aan de rotonde bij de entree van Rhoon. Het is een eilandkavel en is dus omringd door water. Het eiland is te bereiken via een mooi vormgegeven brug. De locatie en het water (er staat een mooie fontein voor het pand) maken dit de ideale plek voor een mooi vormgegeven kantoor.

De kantorenkavel biedt voldoende ruimte voor parkeren op eigen terrein. Daarnaast ligt de kavel op een steenworp afstand van het centrum van Rhoon en zijn zowel de A15 als het metrostation vlakbij.  

Voor prijzen, het kavelpaspoort en meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website vrije kavels in de BAR regio.

Project 'De Ruimte'

De kantorenkavel aan de Nijverheidsweg is oorspronkelijk onderdeel van het project 'De Ruimte' dat ruimte biedt voor 12 woon-werk kavels in de vorm van gedeelde eilanden. Inmiddels wordt er binnen dit project al volop gebouwd en is een aantal kavels nog in optie. Het kan zijn dat deze opties vervallen, dan komen deze kavels weer vrij.

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Ga dan naar de website vrije kavels in de BAR regio en laat bij de kavel van uw keuze uw gegevens achter.