Foto: Ronald Tilleman

Op 16 maart 2022 worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden in Nederland. Dat betekent voor politici en de politieke partijen dat zij zich nu gaan voorbereiden op de verkiezingen. Verkiezingsprogramma’s worden geschreven, kieslijsten worden samengesteld en politieke partijen schrijven zich in om deel te kunnen nemen aan de komende verkiezingen.

De griffie van de gemeente Albrandswaard organiseert een informatieavond op woensdag 29 september 2021 om 19.30 uur in het Huis van Albrandswaard (Stationsstraat 4 in Rhoon) ter voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen. Deze avond is voor iedereen die lid is van een politieke partij, voor iedereen die overweegt om een politieke partij op te richten en voor iedereen die mee gaat doen aan de gemeenteraadsverkiezing 2022. Bent u wel geïnteresseerd maar heeft u geen ambitie om deel te nemen aan de verkiezingen dan bent u ook van harte welkom. Tijdens deze informatieavond komen verschillende onderwerpen aan bod. Bijvoorbeeld, wat komt erbij kijken om deel te nemen aan de verkiezingen en welke data zijn belangrijk in dit proces van deelname?

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze avond? Aanmelden is verplicht bij de griffie van de gemeente via griffie@albrandswaard.nl.
Wilt u voorafgaand aan de avond alvast wat meer weten over de onderwerpen die op dit moment actueel zijn binnen de gemeente? Kijk dan in het raadsinformatiesysteem.