Op de foto van links naar rechts: Raoul Verhagen (bedrijfscontactfunctionaris), Theo Bos (vierde generatie eigenaar autobedrijf Bos), Mario Bianchi (wethouder economie)

Ondernemers verdienen ook een pluim, toch? Daarom is er de Dag van de Ondernemer, jaarlijks elke derde vrijdag van november. "Het is een dag om de ondernemer in het zonnetje te zetten”, aldus wethouder Mario Bianchi. "Zij zijn onmisbaar in onze samenleving. Ga maar eens na hoeveel keer per dag u met een ondernemer in aanraking komt.”

Wethouder Mario Bianchi bracht vrijdag 18 november een bezoek aan Autobedrijf Bos in het kader van deze dag. De reden: het bedrijf bestaat dit jaar honderd jaar. Bianchi: "Maar ik wil dat alle ondernemers weten dat zij belangrijk zijn. Zij tonen inzet, lef en doorzettingsvermogen. Elke dag zijn zij van grote waarde om de maatschappij draaiende te houden.”

Dag van de Ondernemer

De Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB-Nederland en vindt plaats in het kader van de Global Entrepeneurship Week. In meer dan 150 landen staat in de derde week van november het ondernemerschap centraal.