Uiterlijk 31 mei lokale belastingen betalen

24 mei 2023, 14:34

In februari ontving u het aanslagbiljet lokale belastingen van SVHW. Heeft u deze belastingen nog niet betaald? Dan heeft u nog tot 31 mei 2023 de tijd om de aanslag te betalen of om automatische incasso aan te vragen. Betaal op tijd, zo voorkomt u een aanmaning met extra kosten.

Twijfelt u of u uw aanslag wel heeft ontvangen? Misschien heeft u zich aangemeld bij MijnOverheid en staat uw lokale belastingaanslag digitaal in uw persoonlijke Berichtenbox. U heeft dan een melding op uw e-mailadres ontvangen. Op www.svhw.nl vindt u in ‘Mijn SVHW’ uw belastingaanslag terug. Log hiervoor in met uw DigiD.

Kunt u de lokale belastingen niet betalen? Misschien kunt u dan wel in termijnen betalen. Geeft u hiervoor een machtiging automatische incasso af vóór de vervaldatum van uw aanslag.
Misschien komt u in aanmerking voor kwijtschelding. U hoeft dan een aantal belastingen niet te betalen. U kunt voor kwijtschelding in aanmerking komen als u een minimum inkomen en geen vermogen heeft.

Vragen

Neem telefonisch contact op met SVHW via (0186) 577 222 of (0800) 020 08 73. Houdt daarbij uw subjectnummer bij de hand. Het subjectnummer vindt u rechtsboven op uw aanslagbiljet.