Ondernemersontbijt op woensdag 31 mei

17 mei 2023, 11:00

Speciaal voor ondernemers in Albrandswaard is er op woensdag 31 mei een Ondernemersontbijt in het gemeentehuis. Hét moment om andere ondernemers te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en uw netwerk uit te breiden. En om u te laten inspireren door het verhaal van Krijn Ratsma van de Stichting Energieke Regio, het zakelijke energieloket voor de gemeente Albrandswaard.

Programma

Het ondernemersontbijt is in het Huis van Albrandswaard, Stationsstraat 4 in Rhoon. Het programma van het ontbijt:

  • 07.30 uur – inloop met ontbijt
  • 08.00 uur – opening door wethouder Mario Bianchi
  • 08.15 uur – interactieve presentatie van Krijn Ratsma, Stichting Energieke Regio
  • 09.00 uur – afsluiting en netwerken

Stichting Energieke Regio helpt bedrijven, maatschappelijke organisaties en woningbouwcorporaties met het verduurzamen van hun gebouwen. Krijn vertelt u op 31 mei onder meer over hoe u zelf kunt verduurzamen, wat er wel of niet verplicht is en van welke subsidies u gebruik kunt maken.

Na deze eerste editie van het Ondernemersontbijt, volgen er meer netwerkevenementen in het Huis van Albrandswaard. Zo organiseert de gemeente Albrandswaard, naast een nieuwjaarsreceptie, 3 keer per jaar een themabijeenkomst.

Ook de gemeente is vertegenwoordigd bij deze bijeenkomsten. Heeft u een vraag? Bestuurders en ambtenaren gaan graag met u in gesprek.

Aanmelden

Deelname aan het ontbijt is gratis. U kunt zich nu aanmelden voor het Ondernemersontbijt van 31 mei. Stuur uiterlijk vrijdag 26 mei een e-mail naar ondernemen@albrandswaard.nl en reserveer uw plek.

Open Coffee op 7 juni

Voor ondernemers is er op woensdag 7 juni ook de Open Coffee in het Sportwerkcafé van het Huis van Albrandswaard. Onder het genot van een kop koffie of thee maakt u kennis met andere ondernemers uit verschillende branches. Open Coffee is elke eerste woensdag van de maand.