Burgemeester bezoekt repetitie Rhoonse Comedie

14 maart 2023, 11:39
Dit nieuwsbericht is gearchiveerd.

Op 18 maart aanstaande is de opvoering van de nieuwste voorstelling van de Rhoonse Comedie. Het stuk genaamd Look-a-like is geschreven door Ewouter Vogel.

De voorstelling wordt opgevoerd in het oude pand van Intero aan de Industrieweg 1 in Rhoon. Naar deze locatie is uitgeweken omdat de oorspronkelijke locatie, ’t Centrum, niet beschikbaar is vanwege de tijdelijke opvang van vluchtelingen tot en met 30 juni. De gemeente heeft samen met de Rhoonse Comedie deze locatie en het podium geregeld. De locatie is volledig ingericht als theater: “Het wordt echt heel mooi. De parkeerplaats wordt verlicht, aan alles is gedacht.” Aldus Kees Spronk van de toneelvereniging.

Burgemeester Jolanda de Witte bezocht maandagavond de repetitie van de toneelgroep: “De mensen van de Rhoonse Comedie oefenen al maanden voor deze voorstelling. Je merkt dat zij dit met veel plezier doen. Ik wens hen en de bezoekers heel veel plezier tijdens de voorstelling.”

De voorstelling begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Er zijn voor de voorstelling nog kaarten verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op de website van Rhoonse Comedie.