Afvalpas

U heeft een toegangspas nodig om toegang te krijgen tot het afvalscheidingstation. De toegangspas is gekoppeld aan een specifiek huisadres. Wij verzoeken u daarom als u verhuist de toegangspas in uw woning achter te laten, doe dit bij voorkeur in de meterkast.

Als nieuwe bewoner moet u controleren of de afvalpas in de woning aanwezig is. Vanaf het moment van sleuteloverdracht bent u namelijk aansprakelijk voor alle handelingen met de afvalpas. Het is niet toegestaan uw pas uit te lenen aan derden. Is de pas niet achtergelaten? Dan kunt u als nieuwe bewoner bij het afvalaanbiedstation gratis een nieuwe pas ophalen. Neem hiervoor uw legitimatie mee.

Afvalpas kwijt of gestolen?

Bij verlies of diefstal van uw afvalpas kunt u langsgaan bij het afvalscheidingstation. Uw pas wordt dan geblokkeerd, zodat anderen er geen gebruik van kunnen maken. Tot één werkdag na het moment van de melding komt misbruik van de pas geheel voor uw rekening.

Nieuwe afvalpas aanvragen

Een nieuwe afvalpas kost €16,39. U kunt deze aanvragen bij het afvalscheidingstation. Vergeet daarbij niet uw legitimatiebewijs mee te nemen.