(Weg)werkzaamheden

 • Werkzaamheden Albrandswaardseweg, Poortugaal

  Op de Albrandswaardseweg worden vijf verkeersdrempels aangelegd. Met deze verkeersdrempels wordt de snelheid van het verkeer op deze weg teruggedrongen. Tegelijkertijd wordt een inritconstructie aangelegd ter hoogte van huisnummer 120.

 • Werkzaamheden riolering Dorpsdijk, Rhoon

  Tijdens onderhoudswerkzaamheden hebben wij geconstateerd dat het riool in de Dorpsdijk in slechte staat verkeert. Waar het op andere plekken in de Dorpsdijk mogelijk was het riool van binnenuit te renoveren, is dat ter hoogte van de kruising met de Essendijk helaas niet mogelijk. Daarom wordt op deze plek een nieuw riool aangelegd. Dit riool wordt aangesloten op het rioolgemaal in de Bomenbuurt. Daarnaast wordt de rioolput in de bocht van de Dorpsdijk ter hoogte van huisnummer 195 toegankelijk gemaakt.

 • Werkzaamheden 'De Hooghe Heerlyckheid' in Rhoon

  Onder de naam 'De Hooghe Heerlyckheid' worden op de hoek van de Dorpsdijk en de Sibeliusstraat in Rhoon 31 appartementen verdeeld over vier woonlagen gebouwd.

 • Aanleg Blauwe Verbinding in Heulweg

  De tunnel van de Heulweg is al geruime tijd afgesloten voor auto’s. Hier wordt de waterverbinding, tussen het noordelijke en het zuidelijke deel van de Blauwe Verbinding, gerealiseerd. Vanaf volgend jaar kunnen hier bootjes varen. Naast de waterverbinding komen er een ruiterpad en een ecologische zone in de tunnel. Voor fietsers en voetgangers blijft de tunnel altijd toegankelijk, ook tijdens de werkzaamheden.

 • Werkzaamheden Rhoon-Zuid

  Er wordt hard gewerkt aan de openbare ruimte in het zuidelijke deel van Rhoon. De gemeente Albrandswaard, de provincie Zuid-Holland en Staatsbosbeheer werken aan verschillende projecten binnen dit gebied. Dat kan soms tot overlast of vragen leiden. Om u zo goed mogelijk te informeren is de meest actuele informatie over de projecten verzameld op deze pagina.

Archief