(Weg)werkzaamheden

 • Baggerwerkzaamheden, Poortugaal

  In diverse watergangen en vijvers in Poortugaal centrum, de wijk Plan Zuid en de wijk Landweg worden van half januari tot half februari baggerwerkzaamheden uitgevoerd. De bagger wordt ter plaatse in het sloottalud verwerkt.

 • Vertraging werkzaamheden riool Kleidijk, Rhoon

  Om overlast bij zware regenval in de toekomst te voorkomen, wordt het riool aan de Kleidijk en de G.E.C. Ribbiuslaan vervangen. De werkzaamheden hebben door onvoorziene omstandigheden opnieuw vertraging opgelopen.

 • Start werkzaamheden 'De Hooghe Heerlyckheid' in Rhoon

  Onder de naam 'De Hooghe Heerlyckheid' worden op de hoek van de Dorpsdijk en de Sibeliusstraat in Rhoon 31 appartementen verdeeld over vier woonlagen gebouwd.

 • 8 mei: start aanleg Blauwe Verbinding in Heulweg

  De tunnel van de Heulweg is al geruime tijd afgesloten voor auto’s. Hier wordt de waterverbinding, tussen het noordelijke en het zuidelijke deel van de Blauwe Verbinding, gerealiseerd. Vanaf volgend jaar kunnen hier bootjes varen. Naast de waterverbinding komen er een ruiterpad en een ecologische zone in de tunnel. Voor fietsers en voetgangers blijft de tunnel altijd toegankelijk, ook tijdens de werkzaamheden.

 • Werkzaamheden Rhoon-Zuid

  Er wordt hard gewerkt aan de openbare ruimte in het zuidelijke deel van Rhoon. De gemeente Albrandswaard, de provincie Zuid-Holland en Staatsbosbeheer werken aan verschillende projecten binnen dit gebied. Dat kan soms tot overlast of vragen leiden. Om u zo goed mogelijk te informeren is de meest actuele informatie over de projecten verzameld op deze pagina.

Archief