(Weg)werkzaamheden

 • Groot onderhoud Groene Kruisweg

  De provincie Zuid-Holland voert vanaf maandag 8 oktober groot onderhoud uit aan de Groene Kruisweg (N492) op doordeweekse nachten van 21.00 uur tot 05.00 uur en in de weekenden van 13, 20 en 27 oktober. De weg blijft bereikbaar voor alle verkeer.

 • Onderhoud asfalt op diverse locaties

  Op diverse locaties in Poortugaal, Rhoon en Portland worden kleinschalige herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan asfaltverhardingen op rijbanen en fietspaden. De werkzaamheden vinden plaats van maandag 1 oktober tot en met vrijdag 2 november. Vanwege de vele locaties en de diverse onderhoudsmaatregelen kan niet aangegeven worden wanneer er waar gewerkt wordt.

 • Vervangen houten bruggen, Rhoon-Noord

  In Rhoon-Noord worden in de periode medio september tot eind november drie houten fiets- en voetgangersbruggen vervangen.

 • Werkzaamheden rotonde Rhoonse baan ter hoogte van de Nijverheidsweg

  Van 8 tot 29 oktober worden er aan de rotonde op de Rhoonse Baan (ter hoogte van de Nijverheidsweg) diverse werkzaamheden uitgevoerd. Verkeer zal worden omgeleid via bebording en tijdelijke (verkeers)maatregelen.

 • Werkzaamheden 'De Hooghe Heerlyckheid' in Rhoon

  Onder de naam 'De Hooghe Heerlyckheid' worden op de hoek van de Dorpsdijk en de Sibeliusstraat in Rhoon 31 appartementen verdeeld over vier woonlagen gebouwd.

Archief