Inzamelactie kleine elektrische apparaten

Dit item is verlopen op 01-09-2017.

Heeft u een kapot elektrisch apparaat of een spaarlamp die het niet meer doet? Inleveren bij het afvalscheidingstation is altijd goed. De apparaten zitten vol grondstoffen voor nieuwe producten en u bent van uw spullen af. Bovendien kunt u meesparen voor het Repair Café en maakt u zelf kans op mooie prijzen!

Zo werkt het

U verdient punten wanneer u op het afvalscheidingstation (Nijverheidsweg 3 in Rhoon) e-waste inlevert. Als u op het afvalscheidingstation bent, gaat u met uw smartphone naar www.wecycle.nl/inleveren en klikt op ‘check in’. Via GPS wordt uw locatie herkend en spaart u punten. De 25 gemeenten met de meeste punten per inwoner winnen € 1.000,- voor het goede doel. De gemeente heeft het Repair Café Albrandswaard weer aangewezen als het goede doel. U ontvangt een bevestigingsmail met een link. Daarin staat of u een nieuw apparaat hebt gewonnen. Helpt u weer mee met punten scoren? De actie van Wecycle loopt van 28 april tot en met 31 augustus 2017.

Repair Café Albrandswaard

Elke laatste zaterdag van de maand wordt in Wijkcentrum ‘De Boekenstal’ (Dorpsstraat 34 in Poortugaal) een reparatiebijeenkomst georganiseerd. Inwoners kunnen hier met hun kapotte spullen naartoe komen om deze ter plaatse, samen met de aanwezige reparateurs, weer in orde te maken. Repair Café Albrandswaard is een initiatief van vrijwilligers van Het Boerderijtje in samenwerking met Stichting Welzijn Albrandswaard.