Gemeente nu ook bereikbaar via WhatsApp

Dit item is verlopen op 02-02-2017.

Vanaf maandag 2 januari 2017 is de gemeente Albrandswaard ook bereikbaar via WhatsApp. Het betreft een proef van 1 jaar waarbij u ons via WhatsApp vragen kunt stellen. Wij willen tijdens dit proefjaar kijken of het gebruik van de populaire berichtendienst ook voor onze inwoners nuttig en effectief is. Wij zijn u graag digitaal van dienst!

Het WhatsApp-telefoonnummer van de gemeente Albrandswaard is 06 - 27 65 45 81. Dit nummer is alleen bedoeld voor WhatsApp-berichten. Het is niet mogelijk naar dit nummer te bellen of een sms te sturen.

Hoe werkt het?

Binnen WhatsApp maakt u een nieuw contact aan en voert de gegevens van de gemeente in. Daarna kunt u ons een bericht sturen via WhatsApp. Wij lezen en beantwoorden WhatsApp-berichten tijdens kantooruren, van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Wij beantwoorden alleen individuele WhatsApp-gesprekken en versturen geen privacygevoelige informatie via WhatsApp. Vanzelfsprekend proberen wij uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Wat is WhatsApp?

WhatsApp is een applicatie voor smartphones waarmee op een snelle manier berichten gratis verstuurd en ontvangen kunnen worden. Het werkt ongeveer hetzelfde als het versturen van een sms, maar dan via het internet. Behalve tekstberichten kunnen ook foto’s, video’s en geluidsopnames verstuurd worden.