Belevingsonderzoeken park Rhoon, centrum Poortugaal en wijk Valckesteyn

Dit item is verlopen op 01-08-2017.

De beleving die u als inwoner van uw omgeving heeft, wordt gevormd door de samenhang en de balans tussen inrichting, beheer en het gebruik van de openbare ruimte. Om richting te kunnen geven aan onze plannen en maatregelen willen wij graag van u weten hoe u de openbare ruimte beleeft en wat uw wensen en behoeften zijn. Wij willen u daarom vragen de enquête(s) die voor u van toepassing is in te vullen.

Belangrijk om te weten is dat alle resultaten van de enquêtes anoniem verwerkt en gepresenteerd worden. Mocht u contactgegevens achterlaten, dan worden deze alleen voor het doeleinde van de enquête gebruikt.

Park Rhoon

Een park als een sprookje, vol geurende bloemen en struiken of juist een ‘stoer’ park waar je kan spelen en sporten? Of wilt u juist iets heel anders? Wij dagen u uit om met ons mee te denken over de herinrichting van het park in Rhoon! Uw ideeën en suggesties kunt u doorgeven via de onderstaande enquête.

Belevingsonderzoek park Rhoon

Centrum Poortugaal

Wat vind u van het centrum van Poortugaal? Wij dagen u uit om met ons mee te denken over de uitstraling van het centrum! Vindt u het prima zoals het nu is of wilt u juist iets anders? Bijvoorbeeld een centrum met meer sfeer, veel groen of met de nadruk op historie? Uw opmerkingen, ideeën en suggesties kunt u doorgeven via de onderstaande enquête.

Belevingsonderzoek centrum Poortugaal

Wijk Valckesteyn

Bent u tevreden over hoe het onderhoud in uw wijk nu is of wilt u het beter of misschien wel anders? Wij dagen u uit om met ons mee te denken! Bijvoorbeeld meer onderhoud op de ene locatie en juist minder op een andere plek? Uw opmerkingen, ideeën en suggesties kunt u doorgeven via de onderstaande enquête.

Belevingsonderzoek wijk Valckesteyn