Advertentieverkoop verkiezingskrant gemeente Albrandswaard

Dit item is verlopen op 16-12-2017.

De komende weken worden ondernemers in Albrandswaard benaderd door ETT Media met de vraag of zij een advertentie willen plaatsen in de verkiezingskrant. Deze krant wordt een aantal weken voor de verkiezingen van 21 maart 2018 huis-aan-huis bezorgd in bijna heel Albrandswaard (geen bezorging bij nee-nee stickers).

Adverteren

De krant heeft een A3-formaat en wordt full colour gedrukt. Daarnaast wordt een digitale versie op de gemeentelijke website geplaatst. Mocht u zelf contact willen opnemen met ETT Media voor een advertentie, dan kunt u bellen met 050 313 76 00.

Praktische informatie

In de verkiezingskrant vindt u alle informatie over de gemeenteraadsverkiezingen. Zo komen de verschillende politieke partijen aan het woord en worden belangrijke onderwerpen behandeld. Daarbij kunt u denken aan thema’s zoals zorg, veiligheid, onderwijs en ruimtelijke ontwikkeling. Per partij worden de speerpunten en beleidsthema’s besproken. Daarnaast vindt u in de krant praktische informatie over bijvoorbeeld de locaties van de stembureaus.

Contact

Heeft u vragen over de verkiezingskrant? Neem dan contact op met raadsgriffier Peter-Paul Moors via e-mailadres griffie@albrandswaard.nl.