23 september: Burendag

Dit item is verlopen op 31-08-2017.

Opruim- of schoonmaakacties, de buurt opvrolijken met een paar fleurige plantenbakken of samen genieten van een heerlijke lunch. Elkaar ontmoeten en gezellig samenzijn: dáár is Burendag voor bedoeld. Dit jaar vieren we het jaarlijks terugkerende evenement op 23 september.

Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Douwe Egberts en het Oranje Fonds ondersteunen daar in. Ook in diverse straten van Albrandswaard zijn bewoners al iets aan het voorbereiden. Dit is uw moment om samen met de buurt een mooie dag te gaan plannen!

Koppen bij elkaar

Het thema van Burendag is ‘koppen bij elkaar’. Buren steken hun koppen bij elkaar en bedenken goede ideeën om met elkaar Burendag te vieren. Buurten met plannen of ideeën kunnen een aanvraag tot € 400,- indienen bij het Oranje Fonds. De activiteit dient plaats te vinden op 22, 23 of 24 september. Op de website van Burendag zijn alle voorwaarden voor particulieren en organisaties te lezen. Wie vóór 1 september 2017 een activiteit aanmeldt, ontvangt een Burendag feestpakket.

Meer informatie

Op www.burendag.nl is meer informatie te vinden onder andere over het aanmelden van initiatieven.