Nieuws

 • Technisch probleem bij productie reisdocumenten

  (16-07-2018)

  Bij de productie van een aantal reisdocumenten, die zijn afgegeven in de periode tussen 1 april tot en met 30 juni, is een technische fout geslopen. Het reisdocument is echter wel gewoon geldig en kan worden gebruikt om te reizen.

 • Conceptontwerp Bomenbuurt deze zomer herzien

  (13-07-2018)

  De gemeente maakt een nieuw ontwerp voor de bomenbuurt in Rhoon. In de afgelopen periode is daarom gewerkt aan een conceptontwerp. Dat ontwerp is tijdens een inloopbijeenkomst op 28 juni besproken met omwonenden en belanghebbenden.

 • Onderzoek gezondheid kinderen: vul voor 20 juli de vragen lijst in

  (12-07-2018)

  In Albrandswaard hebben bijna 900 ouders met een kind in de leeftijd van 0 tot 12 jaar een vragenlijst thuisgestuurd gekregen. Daarin staan vragen over de gezondheid en leefstijl van hun kind. Heeft u zo’n lijst ontvangen maar nog niet ingevuld? Meedoen kan nog tot en met vrijdag 20 juli.

 • Renovatie binnenzwembad Albrandswaard

  (05-07-2018)

  Nog deze zomer start een deel van de renovatie van het binnenzwembad in Albrandswaard. De gemeenteraad heeft daarvoor afgelopen maandag een budget beschikbaar gesteld. De eerste werkzaamheden bestaan onder andere uit het vernieuwen van de luchtbehandeling, het plafond, de tegels om het zwembad en de doucheruimte. De overige werkzaamheden worden volgend jaar opgepakt in samenwerking met de nieuwe exploitant.

 • Meld uw activiteit voor Burendag aan

  (05-07-2018)

  Burendag is een dag waarop veel mensen gezellig samenkomen en iets goeds doen voor elkaar en hun buurt. Dit jaar is Burendag op 22 september. Heeft u plannen om iets leuks te doen met uw buurtgenoten? Meld uw activiteit dan aan op www.burendag.nl en vraag een financiële bijdrage aan.

 • Activiteiten voor Daadwerkelijke in de buurtdag gezocht

  (05-07-2018)

  Medewerkers van de gemeente Albrandswaard hebben hun agenda’s al geblokt op donderdag 4 oktober, want dan is het Daadwerkelijk in de buurtdag. Op die dag stropen wij de mouwen op voor onze inwoners.  En daarvoor zijn we nu op zoek naar activiteiten om mee aan de slag te gaan.

 • Geen inzameling taxussnoeisel dit jaar

  (20-06-2018)

  Afgelopen jaren spaarden veel inwoners hun taxussnoeisel op. Via gemeentelijke inzamelpunten ging het naar Taxus voor Hoop en werd het gebruikt voor chemokuren. Doordat geneesmiddelenfabrikanten andere eisen stellen, is er dit jaar geen inzameling van taxussnoeisel.

 • Spaar mee voor het Repair Café Albrandswaard

  (26-04-2018)

  Lever afgedankte en/of kapotte kleine elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) in bij het afvalscheidingstation en spaar mee voor het Repair Café Albrandswaard. Als Albrandswaard bij de 25 beste gemeenten eindigt, ontvangt Repair Café Albrandswaard een sponsorcheque van € 1.000,- van Wecycle. Bovendien maakt u kans op mooie prijzen. Helpt u weer mee met punten scoren?

Archief