Johannapolder

Het Natuur- en Recreatieschap IJsselmonde heeft een wandel- en fietspromenade in de Johannapolder ontwikkeld. Daarmee wordt de entree naar het gebied voor fietsers en wandelaars ingepakt in het groen en voorzien van extra kwaliteit. Er is een nieuwe centrale entree en de parkeerterreinen zijn aangepast en opgeknapt. De kop van de haven en het wandelpad langs de Oude Maas hebben een geheel nieuwe uitstraling gekregen. Er is een uitkijkpunt over de Oude Maas en het gebied is voorzien van een nieuw bewegwijzeringssysteem.


Op bovenstaande kaart kunt u zien waar de werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Officiƫle opening

De officiƫle opening van de vernieuwde Johannapolder vond plaats op zaterdag 9 december 2017.

Meer informatie?

Meer informatie over dit project is te vinden op de website Heerlijk Buiten. U kunt zich bijvoorbeeld aanmelden voor de digitale nieuwsbrief, zodat u altijd het laatste nieuws in uw mailbox ontvangt. Wilt u via de aannemer op de hoogte worden gehouden? U kunt zich aanmelden voor de Johannapolder WhatsApp groep via 06-44275596.

Waar kan ik terecht met vragen?

Staatsbosbeheer beheert de recreatieterreinen van Natuur- en Recreatieschap IJsselmonde. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Kees Opstal, e-mail cft.Opstal@staatbosbeheer.nl.